Pa en Ma van Osenbruggen, we moesten er even aan wennen. Maar Joyce hoorde direct bij de familie. Het was alsof ze er altijd al is geweest.

Het duurde niet lang of we werden met deze benoeming geconfronteerd. moBillion een klant van Michel had op SBStext pagina 897 een felicitatie geplaatst. Deze melding heeft er tot begin december opgestaan, we hebben iedereen die we kennen kunnen laten zien dat het erop stond.
Andere klanten van Michel hebben ook leuke kadootjes opgestuurd. Zo hebben we ook een t-shirt gekregen met de afdruk van de voorkant van het geboortekaartje.

Bij mama op schoot.

Iedere dag opnieuw sta je voor de verrassing wat Joyce vandaag weer heeft geleerd. De ene week heeft ze er een tandje bij de andere kan ze door de kamer heen rollen. Er is natuurlijk een wedstrijdje aan de gang. Wat gaat ze eerst zeggen "Papa of Mama".

Zondagochtend 15 juli 2001 om een uur of elf zei Joyce mama, en nog geen minuut later papa.
Ze keek ons beide er leuk bij aan. We waren voor het moment alle drie thuis op de bank.

Bij papa op schoot.

Sinds Maart 2001 hebben we een nieuw huis gekocht. Moet nieuw gebouwd worden en zal in de zomer van 2002 klaar zijn. Dat zal het huis worden waar Joyce groot zal worden. Klik op de foto voor de bouwfoto's.Deze foto is gemaakt bij tafeltennisvereniging BIT.nl een van de eerste foto's van ons drietjes.
Ondertussen is het nieuws van september 2002 dat Michel en Marina het tweede kindje verwachten. Alles gaat goed, we gaan verhuizen eind november, maar hopen snel voor 100 procent van deze zwangerschap te kunnen genieten. Er is inmiddels een echo gemaakt. En binnenkort zal ik daar een digitale versie van op deze pagina zetten. Dus wordt vervolgt.....
Terug naar index