Opa's en Oma's

Op 26 oktober wisten de aanstaande grootouders om half zeven 's morgens dat de weeën begonnen waren. De familie Brink moest eerst nog werken, maar waren al vroeg in Ede. Ze konden niet wachten tot de kleine geboren was. Er zijn heel wat koppen koffie gedronken om de tijd door te komen. Toen Michel uiteindelijk belde dat de bevalling verder zou gaan in het ziekenhuis vroegen ze nog of ze daar ook heen mochten. Als ze maar in de wachtkamer bleven tot ze geroepen werden. Alles beter dan wachten op telefoon.
Joyce werd geboren en de Opa's en Oma's werden erbij geroepen. Ome Danny stond bij hun op het moment dat Michel kwam zeggen dat hij een dochter had gekregen. Ook hij vond het geweldig.
Opa en Oma van Osenbruggen werden de eerste keer opa en oma met de geboorte van Joyce. Ze zijn erg trots op haar en komen zo geregeld even polshoogte nemen van hun kleindochter. Oma heeft al een bijnaam gekregen: Oma Flits. Ze heeft al aardig wat foto's gemaakt van Joyce. Volgens mij begint ze er al aan te wennen dat er geflitst wordt in de buurt van Oma van Osenbruggen.

Opa en Oma Brink werden voor de vijfde keer grootouders met de geboorte van Joyce.
Het duurde even voordat opa Brink Joyce lekker bij hem pakte. Toen ze een week of zes was ging het wel. Sinds die tijd pakt hij haar iedere keer als hij haar ziet lekker vast.


Joyce bracht weer een beetje evenwicht in de familie, er waren namelijk al drie jongens en nog maar 1 meisje.


Van links naar rechts: Willy, Jordi, Pieter, Romy en Joyce.

Een jaar later met Sinterklaas weer met z'n vijven op de bank. Pieter wilde weer niet lachen.
Opa en Oma van Osenbruggen hebben dit dolfijn voor je gemaakt. Je klimt er aan alle kanten op.
Terug naar index