< volgende pagina >
Het leven van Joyce van Osenbruggen.

Joyce is geboren op 26 oktober 2000. Dit en veel andere gebeurtenissen van haar zullen op deze pagina te zien zijn.

Om kwart over zes 's avonds is ze geboren in het ziekenhuis in Ede. Ze woog 3520 gram.
Rechts ligt ze de eerste keer aan de borst. Dat ging direct hartstikke goed. »

Inmiddels waren beide oma's en opa's ook naar het ziekenhuis gekomen. En kort na de geboorte van Joyce kwamen zij en haar alle ooms en tantes haar bewonderen. Toen Romy hoorde dat er een meisje was geboren ging ze door het dak. De buren kwamen vragen of alles in orde was. Ze zijn direct in de auto gestapt en naar Ede gereden om alles met eigen ogen te kunnen zien.

Vrijdag mochten we naar huis, maar voordat we de deur van het ziekenhuis konden verlaten, gingen alle lichten uit. Er was een grootschalige stroomstoring waardoor zelfs de nooddeuren dicht gingen. Er heersde niet echt paniek, maar er kwam ook weinig begeleiding vanuit het personeel om alsnog naar buiten te kunnen. We zijn uiteindelijk door een zeer donkere gang (zelfs geen noodverlichting) naar de andere kant van die branddeur geloodst. Om elf uur mochten we naar huis en om twaalf uur waren we eindelijk thuis. Daar stond de ooievaar op de thuiskomst van Joyce te wachten.Om twaalf uur kwam de kraamhulp Alide, die ons de eerste week heeft geholpen.

« We hebben veel plezier gehad in de kraamtijd. Joyce, Alide en ikzelf. Toen Joyce vier dagen oud was heeft ze Alide goed onder gepoept. Het was zelfs zo erg dat Alide haar schort moest wassen. Maar goed dat ze die voorhad :-) Na een week moesten we weer afscheid van elkaar nemen, maar er wordt nog steeds aan haar gedacht.« Al eerder was al duidelijk dat ze het niet erg vond om bij andere mensen op schoot te zitten. Zelfs bij Sinterklaas vond Joyce het wel best.

Op een kerstmarkt in de decoratie gezet. Dat was een van de eerste keren dat we met oma Brink gingen shoppen.
Je zat lekker in de draagzak en heb bijna de hele tijd geslapen. Het kon je weinig schelen waar je was, het was slapen tijd!»

« Dit pakje met koeprint, heb je met sinterklaas gekregen. De moeite waard om op de foto te zetten.


Onder de kerstboom, in het wipstoeltje.Je eerste kerst! De ballen waren al onbreekbaar. Het ontging je allemaal»


« Op deze foto is Joyce drie maanden en kan al bijna zelfstandig zitten in de Tummy Tub. Deze tub staat hier nog in het badje. Maar zo in het badje, dat gaat niet meer zonder spatten. Dus gaan we vanaf nu maar in het grote bad. Daar spartel je maar aan...

Iedere middag val je wel even in slaap in de box. Altijd je handen voor je gezicht. »


« Al tijdens de zwangerschap had ik ons ingeschreven voor de babymassage. Een hele trend tegenwoordig. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Je vind het heerlijk, en vind het erg leuk om te doen, al plas je me wel eens onder :-)Deze babygym ligt op de grond op je kamer. Je hebt het er maar druk mee. Hier lig je bijna iedere dag onder en het verveeld nog steeds niet.»
« Deze foto van je bedje, volgens mij slaap je er lekker in. Iedere ochtend een big smile als ik je op kom halen. Je sparteld met je armpjes en beentjes. En kan haast niet wachten om te gaan eten.

Eten doen we vaak in deze stoel.»
«Op 29 april zijn we voor het eerst op vakantie geweest met ons drietjes. Joyce geniet er met volle teugen van. Meer over Joyce op de volgende pagina.

Terug naar index
Als je wil weten wanneer er een aanpassing is gemaakt op de site, stuur dan een mailtje naar:joyce@debaby.nl